Har du en mindre virksomhed eller grundejerforening så giver det god mening at have jeres eget domæne og hjemmeside. Ud over at hjemmesiden i sig selv giver jer en platform hvor i kan vise andre at i eksisterer, giver den også muligheden for at oprette email med jeres domæne navn. 


Som virksomhed virker det meget mere professionelt at man gør brug af sit eget domæne navn til sin email, end at man bruger en email oprettet hos google, f.eks. firmanavn@gmail.com.


Har i allerede et domæne, som I ikke gør brug af, eller har et domæne og en hjemmeside, men ønsker i at få opbygget en ny hjemmeside, så er det en oplagt mulighed at flytte jeres domæne til L-Consult´s webhotel.


Det er selvfølgelig også muligt at få flyttet hele jeres hjemmeside fra jeres nuværende webhotel til L-Consult.


Hvorfor bruge L-Consult til jeres hjemmeside og domæne?

Der findes mange firmaer derude der tilbyder webdesign og hosting af hjemmesider.  Flere af dem tilbyder at lave jeres hjemmeside gratis samt yde gratis support på denne mod at I fast betaler et månedligt gebyr år efter år.


Hos L-Consult betaler I det aftalte engangsbeløb for at få lavet jeres hjemmeside og for selve hostingen af siden som er et årligt beløb. Priserne findes her.


I ejer selv jeres domæne, men L-Consult står for webhotel og email.